fbpx

Om oss

Våre bingohaller

Reklamefilmer

OK Bingo

En av Norges største bingoentreprenører

Spill bingo online

Som følge av de nye Covid-19 retningslinjene holder vi bingohallene våre i Stor-Oslo-området stengt inntil videre.
Dersom du er usikker på om et av våre bingolokaler holder åpent, ring oss gjerne på forhånd. Vi vil likevel minne om at det fortsatt er mulig å registrere seg på nett og spille bingo hjemmefra via dinbingo.no/ok. Der kan du spille på den samme spilleplanen som i lokalene og spille om de samme premiene. Det er også laget en løsning slik at kunder kan ta ut gevinst hjemmefra og få pengene overført til sitt kort eller bankkonto. Det er ikke nødvendig å møte opp i lokalene for registrering.

Finn bingohall

Din lokale bingohall

OK Bingodrift er en av landets største bingoentreprenører med 125 ansatte. Vi er til stede i mange norske byer.

Stort utvalg av underholdning

Vi har et stort utvalg av de beste spillemaskinene. Vi er også leverandør av maskiner og utstyr til andre bingoaktører over hele landet.

Spill på nett

På DinBingo.no kan du spille på den samme spilleplanen som i lokalene og spille om de samme premiene.

Vi støtter lokale lag og foreninger

OK Bingodrift er en av landets største bingoentreprenører med 125 ansatte og hvert år deler vi ut om lag 40 millioner til lokale lag og foreninger. Vi har hele tiden lagt vekt på en profesjonell og seriøs drift, og har således kunnet utvikle oss og vokse i tråd med ønskene i markedet. Driften er også strengt regulert av lovverket, noe vi alltid forholder oss til.
Ved å linke flere spillehaller sammen, kan våre gjester alltid spille om attraktive pengepremier. Dette, sammen med gode fasiliteter, har gjort oss til en naturlig møteplass for mange. Det er ikke uten grunn at bingo tiltrekker seg så mange mennesker. På verdensbasis er det over 60 millioner aktive spillere. Spiller du hos oss, går overskuddet til en rekke lag og foreninger – og du støtter dermed aktiviteter for barn og unge.

Lag og foreninger vi støtter