fbpx

Bingo Bergen

Ser du etter et sted å spille bingo i Bergen? Med OK Bingo kan du registrere deg på nett og spille bingo fra din egen stue.

Din nærmeste bingohall

Hvis du bor i Bergen er din nærmeste OK Bingo i Stavanger. Dessverre er det et stykke å reise, noe som er synd for deg som er glad i å dra til bingohallen.

Heldigvis finnes det et alternativ som er nesten like bra. På dinbingo.no/ok kan vi tilby de samme morsomme bingospillene og flotte premiene som i bingohallen. Dermed trenger du ikke reise langt for å være med på moroa og snakke med andre spillere.

Dette er OK Bingo

OK Bingo er en av landets største bingoentreprenører med 35 bingohaller over hele landet. Vår bingodrift er godkjent av Lotteritilsynet, og vi er opptatt av profesjonell og seriøs drift. 

Overskuddet vårt går til frivillige lag og foreninger over hele landet, og hvert år deler vi ut nærmere 40 millioner kroner – det er vi veldig stolte av! Ved å spille hos OK Bingo er du dermed med på å støtte barn og unge i aktivitet. Det gjelder uansett om du velger å spille på nett, eller kjøre fra Bergen til din nærmeste bingohall.

Spill online bingo i Bergen

Ved å registrere deg på nett kan du spille bingo på online casino uansett hvor i Bergen du er – hjemme fra din egen stue, på bussen, eller kanskje i lunsjpausen på jobb. Alt du trenger er en nettilkobling og PC, nettbrett eller mobil.  

Når du logger deg på OK Bingo på nett finner du den samme spilleplanen som i bingohallen. Det betyr at du kan delta i de samme spillene som andre spillere, og får konkurrere om de samme flotte premiene. På den måten forsøker vi å gjøre bingo på nett så lik den ekte opplevelsen som mulig.  

Flere av våre bingohaller i Norge

Vi holder til i flere norske byer og tettsteder, inkludert Asker, Molde, Kongsvinger, Lillestrøm, Hillevåg, Oppdal, Arendal, Trondheim, Hamar, Strømmen, Sandnes, Elverum, Bjørkelangen, Kløfta, Jessheim, Ski, Strømsø, Hønefoss og Kongsberg. 

Flere av våre haller ligger sentralt plassert i Oslo: Møllergata, Grønland, Linderud, Stovner, Holmlia, Arkaden, Grorud og Furuset.

Spill skal være gøy. Kontakt Hjelpelinjen dersom du har problemer med pengespill.

Se oppdaterte åpningstider og finn din nærmeste bingohall her:

Spill bingo på nett!

Nå kan du spille bingo – når og hvor det passer deg.

  • Spill live med spill i hallen
  • Forhåndskjøp til dagens spill
  • Fyll opp spillekortet med vår sikre betalingsløsning