fbpx

Bingo online

Du kan enkelt spille bingo online med OK Bingo. Registrer deg i dag, så er du klar til å spille bingo på nett mot andre spillere i sanntid.

Bingo online fungerer akkurat på samme måte som et spill i et av våre lokaler, men i stedet for å komme til oss kan du more deg hjemme i komforten av din egen stue. Vår online bingoside er godkjent av Lotteritilsynet, og overskuddet går til ulike lag og foreninger over hele landet. 

Hvordan spille bingo online?

Det har blitt mer og mer vanlig å spille bingo på nett, og det er enkelt å komme i gang. Hvis du aldri har spilt bingo online før, kan du følge disse enkle trinnene:

 1. Registrer deg som spiller: Det første du må gjøre er å registrere deg, enten på nett eller ved å komme innom en av våre bingohaller. Du velger selv hva som passer deg best. 
 2. Gjør et innskudd: Dette kan du også gjøre på nett eller i et fysisk lokale. Når du gjør et innskudd fyller du opp spillkontoen din, og dermed er du klar til å spille.
 3. Start et spill: Ved å spille online bingo kan du enten velge å følge et av våre spill i sanntid, eller forhåndskjøpe bonger til spillene du ønsker å delta i. 

På vår online bingoside finner du de samme spilleplanene som går i de fysiske bingohallene våre, og du konkurrerer om å vinne akkurat de samme premiene. Dersom du vinner en premie kan du enten få overført beløpet til ditt spillekort, eller få pengene rett på bankkonto. 

På den måten kan du spille bingo online og få omtrent nøyaktig den samme bingoopplevelsen som i et av våre lokaler. Enkelt og greit!

Moro med bingo online

Det er mange fordeler med å spille bingo på nett. På skjermen vil det dukke opp informasjon om hvordan du ligger an i spillet og hvilke tall du mangler for å oppnå bingo. Den beste bongen din blir alltid flyttet opp i venstre hjørne av skjermen, slik at du alltid har god oversikt. 

Selve spillet fungerer omtrent akkurat på samme måte som å møte opp i et fysisk bingohall, men er likevel litt ulikt. Her forklarer vi deg forskjellen:

Stor bingobong

Når du spiller bingo på nett kan du enten spille med stor bong, eller liten bong. En stor bong gir deg tre store spilleruter på skjermen, og hver rute inneholder 25 tall. Tallene fordeler seg slik:

 • Kolonne B inneholder tall fra 1-15
 • Kolonne I inneholder tall fra 16-30
 • Kolonne N inneholder tall fra 31-45
 • Kolonne G inneholder tall fra 46-60
 • Kolonne O inneholder tall fra 61-75

For å få bingo her må du ha fem på rad, altså et tall i hver kolonne. Tallet på midten fungerer som en joker og gir deg et “gratis” tall på den midterste raden.

Liten bingobong

Velger du å spille med liten bong, ser du kun én spillerute med 25 tall på skjermen. Utover dette er spillet akkurat som forklart ovenfor, bortsett fra at det går raskere. Vi kaller dette spillet noen ganger for “Kvikkbingo”. 

Våre mest populære spill

Bingo er et eldre og tradisjonsrikt spill som kommer i utallige varianter, men grunnreglene er alltid de samme. Dermed kan du teste ut mange ulike varianter av bingo, uten at det skal være behov for å sette seg inn i kompliserte spilleregler og taktikker. Kan du vanlig bingo, kan du spille andre bingovarianter også. 

Når du spiller bingo online, kan du blant annet teste ut følgende varianter:

Fenrisulven

Dette er et av våre mest populære spill fordi du konkurrerer mot norske spillere over hele Norge – enten du spiller på nettet, eller sitter i en av våre bingohaller. I dette spillet er det både en lokal jackpot og en nasjonal jackpot. Sistnevnte kan gå til en heldig spiller hvor som helst i landet. 

Skattekista

Dette er en morsom og spenningsfylt bingovariant som byr på hemmelige premier. Dersom du vinner et spill får du åpne en luke, og bak luken venter det en hemmelig, men like fullt flott, gevinst. Mon tro hva som lurer seg bak lukene?

Kvikkis

Enda en av våre mest populære bingovarianter. Kvikkis er som vanlig bingo, bortsett fra at det går kjapt. Dette er et lynspill med små brett, og tall som trekkes og leses opp raskt. Her gjelder det å henge med i svingene, for du konkurrerer mot andre spillere om å fylle et helt brett. 

Trafikklys

I bingovarianten Trafikklys får hver spiller utdelt bonger med tre felt. Gevinstene er som følger:

 • Rødt felt gir 1x gevinst på alle rader
 • Gult felt gir 2x gevinst på alle rader
 • Grønt felt gir 3x gevinst på alle rader

Ball x10

I Ball x10 blir gevinsten alltid ganget med ti, noe som betyr at du fort kan sitte igjen med en pen slump i gevinst. Hvis tallet er 54, vinner du 540 kroner og så videre. 

Spille bingo på mobil

Dersom du har en smarttelefon kan du spille bingo på mobil. Det fungerer akkurat på samme måte som fra nettleseren din, og du kan enten velge å ta ut pengene du vinner, eller bruke dem til å fylle opp spillkontoen din. 

Slik spiller du bingo på mobil:

 1. Gå inn på dinbingo.no/ok fra nettleseren i smarttelefonen din.
 2. Registrer deg som spiller hvis du ikke har gjort det før.
 3. Gjør et innskudd via vår sikre betalingsløsning, med BankID.
 4. Du er nå klar til å spille bingo online! Bli med i et av våre pågående spill, eller velg forhåndskjøpte bonger til dine favorittspill. 

Dinbingo.no er helt perfekt for norske spillere som ønsker å vite hvor overskuddet går. Akkurat som OK Bingo er denne siden godkjent av Lotteritilsynet, og det betyr at overskuddet går til lag og foreninger over hele landet. Du kan være trygg på at dette kommer nærmiljøet ditt til gode.

Velkommen til OK Bingo på nett!

Mange har etterspurt bingo online, og vi er glade for å kunne tilby dette til våre spillere. Det er ikke alltid det passer å ta en tur ut, og da er det fint å kunne spille bingo hjemmefra. Er det vanskelig å følge en spilleplan, er det bare å velge forhåndskjøpte bonger. Du har akkurat like store sjanser til å vinne som før. 

OK Bingo deler årlig ut ca. 40 millioner kroner til frivillige foreninger og lag. Du kan derfor være sikker på at overskuddet går til å støtte nærmiljøet – uansett om du spiller på nett, eller kommer til en av våre bingohaller. 

 

Spill skal være gøy. Kontakt Hjelpelinjen om du har problemer med pengespill.

Spill bingo på nett!

Nå kan du spille bingo – når og hvor det passer deg.

 • Spill live med spill i hallen
 • Forhåndskjøp til dagens spill
 • Fyll opp spillekortet med vår sikre betalingsløsning