fbpx

Bingo spill på nett

Spill bingo på nett, på samme måte som i din lokale bingohall. Du støtter de samme lokale lag og foreninger, og konkurrerer om å vinne de samme flotte premiene.

Det er moro å spille bingo på nett med OK Bingo. Registrer deg på Dinbingo.no/OK, og spill på samme måte som du ville ha gjort i din lokale bingohall:

 • Samme regler
 • Samme bonger
 • Samme premier
 • Støtt samme lag og foreninger

Dinbingo.no er en side for norske bingoaktører med lisens fra Lotteritilsynet, som tillater bingo på nett i Norge. Det betyr at du spiller bingo online på samme måte som du er vant til fra bingohallen.

Slik spiller du bingo på nett

Har du spilt bingo i bingohall før, er det enkelt å gå over til å spille online bingo. Det første du må gjøre er å registrere deg som spiller:

 1. Registrer deg: For å komme i gang må du først registrere deg. Det kan du enten gjøre online på Dinbingo.no, eller i din lokale OK Bingohall.
 2. Gjør et innskudd på konto: Når registreringen er klar kan du gjøre et innskudd på spillkontoen din. Dette kan også gjøres enten på nett eller i din lokale bingohall.
 3. Klar til å spille bingo på nett: Nå er du klar for å spille online bingo eller forhåndskjøpe bonger til kommende spill.

Trenger du hjelp med registreringen? Ta kontakt med oss i OK Bingo, så hjelper vi deg!

Spille bingo på nett i Norge

Å spille bingo på nett i Norge er litt annerledes fra andre steder, fordi overskuddet går til frivillige lag og foreninger over hele landet. Slike foreninger er viktige for at alle skal ha et tilbud å gå til. Her bygges samhold, engasjement og glede blant barn og ungdom.

Hvert år deler OK Bingo ut 40 millioner kroner til lokale lag og foreninger. Det er vi svært stolte av og ønsker å fortsette med. Når du besøker en av våre bingohaller eller spiller bingo på nett, bidrar du til den gode saken. Sammen støtter vi idrett og kultur for barn og unge over hele Norge!

Lurer du på hva pengene dine går til? Sjekk hvilke lag og foreninger som støttes hos din lokale bingohall.

Online bingo er moro og spennende

Mange av våre spillere setter pris på det sosiale ved å komme til bingohallen, men det er ikke alltid det passer seg med en tur ut. Derfor forsøker vi å gjøre det like moro og hyggelig å spille bingo på nett som i bingohallen.

Slik får du en mest mulig autentisk opplevelse, også når du ikke kan møte opp fysisk i bingohallen.

Spill skal være gøy. Kontakt Hjelpelinjen om du har problemer med pengespill.

Spille bingo på nett

Du spiller på samme spilleplan som i bingolokalene, og om samme premier og bonuser. Du kan også ta ut gevinster hjemmefra, og få overført penger til konto – både spill- og bankkonto. Med denne løsningen kan du enkelt spille online uten å møte opp i hallen.

Gode grunner til å velge Dinbingo.no

Dersom du bryr deg om hvor overskuddet fra spillingen går, er Dinbingo.no midt i blinken. Her støtter du nemlig de samme lagene og foreningene som du ville ha støttet i din lokale bingohall.

Dette kommer nærmiljøet ditt til gode, i tillegg til at du har det morsomt og spennende. Du får mulighet til å vinne de samme flotte premiene hjemme fra din egen stue, og konkurrerer mot andre norske spillere over hele landet. Morsomt og enkelt!

Spille bingo fra hvor som helst

En av de største fordelene med å spille bingo på nett, er at du kan spille bingo uansett hvor du befinner deg. Spill hjemmefra, fra hytta eller når du er på reise – så lenge du har en internettilkobling og en enhet å spille fra, er mulighetene ubegrenset!

Spill bingo fra din egen spillenhet

Du kan spille bingo på nett fra PC, mobil eller nettbrett – velg det som passer deg best.

Spill gratis bingo

Det er mulig å spille gratis bingo, men da konkurrerer du ikke om å vinne premier. Dersom du aldri har spilt online bingo før, kan det være lurt å spille noen runder helt gratis slik at du lærer deg reglene godt. Når du føler deg trygg på spillet, kan du gjøre et innskudd på spillkontoen din.

Dette er reglene for bingo på nett

Reglene for å spille bingo på nett er de samme som i bingohallen. Alle spillere får utdelt hver sin bong, som har for eksempel 25 tall. Under spillets gang trekkes baller fra en tombola, og på ballene står det skrevet tall. I vanlig bingo er tallene fra 1-75, men det kan være flere eller færre tall avhengig av spillvarianten.

Målet med spillet

Målet med bingo er å fylle ut en uavbrutt rad med tall, som oftest fem på rad. Raden kan være vannrett, loddrett eller diagonal. Den første spilleren som klarer å fylle ut en rad roper “Bingo!” og vinner runden.

Gratistall

Noen ganger er det et blankt felt i midten av bongen. Dette feltet kalles ofte “gratistall”, og her får du altså et tall helt gratis. Det er enklere å oppnå bingo på denne raden fordi du bare trenger fire tall for å få fem på rad.

Ta ut gevinst

Vi har laget en løsning slik at spillere kan ta ut gevinsten hjemmefra og få den overført til bankkonto eller spillekonto. For å spille bingo online er det altså ikke nødvendig å møte opp i bingohallen, verken for registrering eller for å ta ut gevinst.

Ulike varianter av online bingo

Det finnes ulike varianter av online bingo som du kan spille på Dinbingo.no/OK. Noen av våre mest populære spill er:

 • Trafikklys
  Ball x10
  Fenrisulven
  Skattekista
  Kvikkis

Spill online bingo med de samme favorittvariantene dine som i bingohallen, og konkurrer mot andre norske spillere om de samme flotte premiene. Registrer deg enkelt på Dinbingo.no/OK, så er du klar til å spille i løpet av minutter.

Spill skal være gøy. Kontakt Hjelpelinjen om du har problemer med pengespill.

Online bingo
Bingo på nett for norske spillere

Spill bingo på nett!

Nå kan du spille bingo – når og hvor det passer deg.

 • Spill live med spill i hallen
 • Forhåndskjøp til dagens spill
 • Fyll opp spillekortet med vår sikre betalingsløsning

Spill bingo på nett

Ulike bingospill

Finn spillet du leter etter her:

 • Trafikklys
 • Ball x10
 • Fenrisulven
 • Skattekista
 • Kvikkis

Spill bingo på nett

Møt andre spillere

I bingohallen møter du andre spillere, men du kan også chatte med de på nett. Velg bingospill Fenrisulven for å spille mot spillere fra hele landet!

Spill bingo på nett