fbpx

Bingo på nett og lokalt

Bingo er sosialt, spennende og morsomt, og du kan vinne store premier. Finn din lokale bingohall for å møte andre norske spillere, eller spill bingo på nett hjemmefra.

Overskuddet fra OK Bingo går til lokale lag og foreninger, uansett om du spiller på nett eller i bingohallen.

Spill bingo – spille på nett og i bingohallen

Bingo er et av verdens mest populære spill, med over 60 millioner aktive spillere på verdensbasis. OK Bingo har bingohaller over hele landet, i tillegg til bingo på nett.

Hos oss støtter du lokale lag og foreninger, uansett om kommer til en av våre bingohaller eller spiller hjemmefra. Du konkurrerer også om å vinne de samme flotte premiene.

Hva er bingo?

Bingo er et gammelt og tradisjonsrikt spill. Faktisk har det røtter som strekker seg helt tilbake til Italia på 1500-tallet. Spillet fikk mange av sine nåværende trekk i 1700-tallets Frankrike. På begynnelsen av 1900-tallet ble spillet veldig populært i USA. 

Hvordan spille bingo?

Selv om det finnes mange ulike versjoner, er reglene i hovedsak like. Spillerne får utdelt et kort med ruter. I rutene er det tall, og ofte er disse mellom 1 og 75. Det finnes også versjoner som går opp til 99. 

Tallene finner man igjen på små kuler i en tombola. En person snurrer denne rundt, trekker en kule og leser opp tallet. Spillerne som har dette tallet på sitt kort må markere det. Den første som får en hel rad må rope “Bingo!”.

Hvordan vinne bingo?

Personen som først roper dette har vunnet spillet. Hvor lange radene er, og dermed hvor mange riktige tall man trenger, avhenger av hvilken versjon man spiller. 

Dette er OK Bingo

OK Bingodrift er en av landets største bingoentreprenører. Vi har i dag 125 ansatte. Selskapet ble etablert i 1996. Siden den gang har vi vokst jevnt. 

Før hadde vi to haller, men i dag har vi 35. Vi eier de fleste selv, men driver også noen sammen med andre aktører. Vi leverer også maskiner og utstyr til andre som driver med bingo.

For oss er det viktig å drive profesjonelt og seriøst. Driften er strengt regulert, og vi følger forskriftene og lovene som gjelder. Du må være fylt 18 år for å kunne spille hos oss.

Vi har koblet flere spillehaller sammen. Dette gjør at spillerne hos oss alltid kan spille om attraktive premier. Dette, og gode fasiliteter, har gjort oss til en naturlig møteplass for mange. 

Støtt dine lokale lag og foreninger

Vi gir årlig rundt 40 millioner kroner til frivillige foreninger. Slik bidrar vi til økt aktivitet innen foreningslivet – noe vi er stolte av. Med andre ord støtter du barn og unge om du spiller bingo hos oss.

Bingo over hele landet

Kanskje du har sett noen av våre haller i nærheten av der du bor? Vi holder til i flere norske byer og steder, blant annet Asker, Molde, Kongsvinger, Lillestrøm, Hillevåg, Oppdal, Arendal, Trondheim, Hamar, Strømmen, Sandnes, Elverum, Bjørkelangen, Kløfta, Jessheim, Ski, Strømsø, Hønefoss og Kongsberg. 

Vi har også flere haller i Oslo: Møllergata, Grønland, Linderud, Stovner, Holmlia, Arkaden, Grorud og Furuset.

Spill skal være gøy. Kontakt Hjelpelinjen om du har problemer med pengespill.

Hvordan spille bingo på nett?

Har du heller lyst til å spille bingo på nett hjemmefra? Det kan du gjøre via dinbingo.no/ok. Bare følg lenken og registrer deg på nett. 

Her finner du vår guide til å spille bingo på nett

Du spiller da på samme spilleplan som i lokalene, og om samme premier. Du kan ta ut gevinst hjemmefra, og trenger heller ikke registrere deg i lokalet. Denne løsningen gjør det mulig for deg å spille uten å møte opp i hallen. I tillegg støtter du dine lokale lag og foreninger, på samme måte som når du spiller i en fysisk bingohall. 

Spill bingo på nett!

Nå kan du spille bingo – når og hvor det passer deg.

  • Spill live med spill i hallen
  • Forhåndskjøp til dagens spill
  • Fyll opp spillekortet med vår sikre betalingsløsning