fbpx

Bingo

Bingo er sosialt, spennende, morsomt og kan gi store premier. Hos OK Bingo kan du spille flere steder i landet. Du kan også spille på nett.

Bingo er veldig populært – og det er det god grunn til. På verdensbasis er det over 60 millioner aktive spillere. Vi har haller over hele landet. Hos oss går overskuddet til lag og foreninger.

Hva er bingo?

Bingo er et gammelt og tradisjonsrikt spill. Faktisk har det røtter som strekker seg helt tilbake til Italia på 1500-tallet. Spillet fikk mange av sine nåværende trekk i 1700-tallets Frankrike. På begynnelsen av 1900-tallet ble spillet veldig populært i USA. 

Selv om det finnes mange ulike versjoner, er reglene i hovedsak like. Spillerne får utdelt et kort med ruter. I rutene er det tall, og ofte er disse mellom 1 og 75. Det finnes også versjoner som går opp til 99. 

Tallene finner man igjen på små kuler i en tombola. En person snurrer denne rundt, trekker en kule og leser opp tallet. Spillerne som har dette tallet på sitt kort må markere det. Den første som får en hel rad må rope “Bingo!”.

Personen som først roper dette har vunnet spillet. Hvor lange radene er, og dermed hvor mange riktige tall man trenger, avhenger av hvilken versjon man spiller. 

Om oss

OK Bingodrift er en av landets største bingoentreprenører. Vi har i dag 125 ansatte. Selskapet ble etablert i 1996. Siden den gang har vi vokst jevnt. 

Før hadde vi to haller, men i dag har vi 35. Vi eier de fleste selv, men driver også noen sammen med andre aktører. Vi leverer også maskiner og utstyr til andre som driver med bingo.

For oss er det viktig å drive profesjonelt og seriøst. Driften er strengt regulert, og vi følger forskriftene og lovene som gjelder. Du må være fylt 18 år for å kunne spille hos oss.

Vi har koblet flere spillehaller sammen. Dette gjør at spillerne hos oss alltid kan spille om attraktive premier. Dette, og gode fasiliteter, har gjort oss til en naturlig møteplass for mange. 

Vi gir årlig rundt 40 millioner kroner til frivillige foreninger. Slik bidrar vi til økt aktivitet innen foreningslivet – noe vi er stolte av. Med andre ord støtter du barn og unge om du spiller hos oss.

Over hele landet

Kanskje du har sett noen av våre haller i nærheten av der du bor? Vi holder til i flere norske byer og steder, blant annet Asker, Molde, Kongsvinger, Lillestrøm, Hillevåg, Oppdal, Arendal, Trondheim, Hamar, Strømmen, Sandnes, Elverum, Bjørkelangen, Kløfta, Jessheim, Ski, Strømsø, Hønefoss og Kongsberg. 

Vi har også flere haller i Oslo: Møllergata, Grønland, Linderud, Stovner, Holmlia, Arkaden, Grorud og Furuset.

Spill skal være gøy. Kontakt Hjelpelinjen om du har problemer med pengespill.

Spille bingo på nett?

Har du heller lyst til å spille hjemmefra? Det kan du gjøre via dinbingo.no/ok. Bare følg lenken og registrer deg på nett. 

Du spiller da på samme spilleplan som i lokalene, og om samme premier. Du kan ta ut gevinst hjemmefra, og trenger heller ikke registrere deg i lokalet. Denne løsningen gjør det mulig for deg å spille uten å møte opp i hallen. 

Spill bingo på nett!

Nå kan du spille bingo – når og hvor det passer deg.

  • Spill live med spill i hallen
  • Forhåndskjøp til dagens spill
  • Fyll opp spillekortet med vår sikre betalingsløsning

Flere bingohaller