fbpx
Strømsø Bingo
Åpningstider
Mandag: 10:00 – 22:00
Tirsdag: 10:00 – 22:00
Onsdag: 10:00 – 22:00
Torsdag: 10:00 – 22:00
Fredag: 10:00 – 22:00
Lørdag: 10:00 – 22:00
Sondag: 12:00 – 20:30
Kontaktinformasjon
Telefon: 40 60 80 42
Adresse
Tollbugata 4 3044 Drammen
Spilleplan
Last ned spilleplan (PDF)

Bingo Drammen

Ser du etter bingo i Drammen? OK Bingo har en hyggelig bingohall i Strømsø, sør for Drammenselva. Her kan du more deg med å spille bingo sammen med andre spillere.

Spilleplan

Hos Strømsø Bingo i Drammen kan du blant annet spille Børsen, Trafikklys, Kvikkis, X15, Røvern og Dagens Dobbel. Dette er morsomme og spennende varianter av det originale spillet, og alle som kan spillets grunnregler kan lett slenge seg på.

Flotte premier

Bli med på moroa, og konkurrer mot andre spillere om å vinne bingo du også! Vi byr på flotte premier til de som vinner, som penger, reiser, gratis bingobrett og mye annet. Husk at alt overskuddet vårt går til lokale lag og frivillige foreninger. Det betyr at du er med på å støtte en god sak når du spiller bingo hos oss.

Strømsø Bingo – Drammen

Uansett om du er nybegynner eller viderekommen, er du velkommen til Strømsø Bingo. Her er det alltid hyggelig, og vi har et fint klientell av både kjente og nye fjes i vår bingohall. Det passer fint for deg som ikke bare kommer for å spille bingo, men som også setter pris på det sosiale.

Bli kjent med andre bingoentusiaster, og hiv dere inn i konkurransen om de flotte premiene våre!

Spille bingo på nett

Visste du at det også er mulig å spille OK Bingo online? Spillet foregår på samme måte som i bingohallen, og du konkurrerer om å vinne de samme premiene.

Overskuddet går selvsagt til en god sak – hvert år deler vi ut ca. 40 millioner kroner til lag og foreninger over hele landet, og pengene kommer både fra bingohallene våre og online bingo.

Klikk her for å komme i gang:

Flere bingohaller