fbpx

Norsk bingo

OK Bingo er norsk bingo på sitt beste. Hvis du spiller hos oss, støtter du lokale lag og foreninger. Vi kan også hjelpe deg om du vil spille norsk bingo på nett.

Bingo er populært verden over. Spillet har over 60 millioner aktive spillere. Det er ikke uten grunn. Det er både morsomt, sosialt og spennende. 

Norsk bingo

Hos oss får du norsk bingo på sitt beste. Overskuddet går til frivillige foreninger. Hvert år fordeler vi 40 millioner kroner til slike – dette er vi er stolte av. Dermed støtter du barn og unge om du spiller hos oss.

Vi finnes over hele landet. Kanskje du har sett noen av våre haller i nærmiljøet? Du finner oss i Asker, Molde, Kongsvinger, Lillestrøm, Hillevåg, Oppdal, Arendal, Trondheim, Hamar, Strømmen, Sandnes, Elverum, Bjørkelangen, Kløfta, Jessheim, Ski, Strømsø, Hønefoss og Kongsberg. 

Vi er også i Oslo: Møllergata, Grønland, Linderud, Stovner, Holmlia, Arkaden, Grorud og Furuset.

Bingospill på nett

Å spille med andre spillere er både sosialt og spennende. Mange forbinder kanskje først og fremst spillet med bingohallen. Men må du møte opp fysisk? Ikke alle har tid eller mulighet til det.

Da er det heldigvis mulig å spille bingo online. I dag er det mange internasjonale aktører på markedet. Hos oss får du norsk bingo. 

Hvordan spille bingo på nett? Hvis du er en som leter etter norsk bingo – spill online via dinbingo.no/ok. Dette er en norsk bingoside som prøver å gi deg samme opplevelsen som i hallen. 

Du spiller på samme spilleplan som i lokalene, og om samme premier. Du kan ta ut gevinst hjemmefra også, og kan da få overført premien til ditt kort eller din bankkonto. Går du for denne løsningen trenger du ikke gå i hallen.

Hvorfor velge norsk bingo?

Dinbingo.no er midt i blinken for norske spillere som bryr seg om hvor overskuddet går. Når du spiller her støtter du de samme lagene og foreningene som du ville støttet i din lokale bingohall.  Dersom du spiller norsk bingo online – som da har fått tillatelse fra Lotteritilsynet – er du trygg på at det kommer nærmiljøet til gode.

Regler

Spillere får utdelt en bong – som regel har denne 25 tall. Underveis i spillet blir det trukket baller fra en tombola. På disse ballene står det skrevet tall. Vanlig bingo har gjerne tall fra 1 til 75, og dermed også 75 baller. 

Målet er å fylle ut en rad med tall – den består ofte av fem tall. I noen spill må man fylle ut flere rader for å vinne. Her må det altså trekkes mer enn 25 baller før noen kan nærme seg seieren. I spill med 90 baller må man trekke mer enn 30 baller. 

Noen ganger er det ikke noe tall i midten av bongen. Dette kalles ofte “gratistall”. Her får du altså ett tall helt gratis – bingo på denne raden blir lettere å oppnå. Du vil da trenge kun fire tall. 

Spill skal være gøy. Kontakt Hjelpelinjen om du har problemer med pengespill.

Spill bingo på nett!

Nå kan du spille bingo – når og hvor det passer deg.

  • Spill live med spill i hallen
  • Forhåndskjøp til dagens spill
  • Fyll opp spillekortet med vår sikre betalingsløsning