fbpx

Bingo Norge

Leter du etter bingo i Norge? Du finner oss i flere byer landet over. Kom innom våre haller eller spill på nett.

Det er mange som spiller bingo i Norge. Vi har gode fasiliteter over hele landet, og tilbyr også spill over nett. Du finner våre haller i mange norske byer og tettsteder. Vi er en naturlig del av nærmiljøet, og en samleplass for de som bor i nærheten.

Bingo i Norge

Siden 1960-tallet har det blitt svært populært og utbredt med bingo i Norge. I dag finner man haller i de fleste byer og tettsteder. Du har kanskje sett en av våre lokaler i nærheten av der du bor? Du er alltid velkommen til oss.

På Østlandet har vi lokaler i Sandefjord, Tønsberg, Drammen, Strømmen, Asker, Ski, Bjørkelangen, Kløfta, Jessheim, Hønefoss og Kongsvinger. Du finner oss også i hovedstaden. Her holder vi til på flere steder: Møllergata, Grønland, Linderud, Stovner, Holmlia, Arkaden, Grorud og Furuset.

Oppover mot Innlandet har vi haller på Hamar og i Elverum. Holder du til sør i landet? Da kan du besøke vårt lokale i Arendal.

Eller bor du kanskje mot vest? Da har vi to haller i Sandnes, og en hall i Stavanger. Lenger nord har vi lokaler i Ålesund, Molde, Oppdal og Stjørdal. 

Overskuddet går til frivillige

Et særegent trekk ved bingo i Norge er at overskuddet går til frivilligheten. Dette gjelder frivillige lag og foreninger over hele landet. Her bygges samhold, engasjement og glede for idrett, musikk og mye annet. Slik frivillighet er veldig viktig for at alle skal ha et tilbud å gå til.

Derfor er vi stolte av å hvert år kunne dele ut 40 millioner kroner til ulike lag og foreninger. Slik bidrar vi til gode tilbud. Det betyr også at du bidrar dersom du besøker våre lokaler eller spiller hos oss på nett. Sammen støtter vi barn og unge rundt om i landet.

De ulike lokalene våre gir støtte til foreninger i lokalmiljøet, større foreninger og lokale grener av større foreninger. Du kan selv sjekke hvilke lag og foreninger som støttes ved din lokale hall. For eksempel støtter hallen i Arendal Brystkreftforeningen, Grimstad Sykleklubb og mange andre. På Bjørkelangen støtter vi blant annet Aurskog Høland Alpinklubb, Astma- og allergiforbundet, i tillegg til flere andre.

Bingo i Norge på nett

Hos oss får du også mulighet til å spille bingo på nett. Dette gjør du ved å besøke den norske bingosiden dinbingo.no/ok. Da spiller du på samme spilleplan som i din lokale hall, og du spiller også om de samme premiene.

Spill hvor som helst

Å spille bingo på nett gir nesten den samme opplevelsen som vanlig bingo. Forskjellen er bare at du kan gjøre det fra hvor som helst. Du kan spille online fra ditt eget hjem, fra hytta, i lunsjen på jobb og mange andre steder.

Dette gjør det enklere for deg som bor et stykke unna nærmeste hall. Det er også fint i perioder hvor man holder seg innendørs. Løsningen passer også godt til dager med sur vind, glatte veier og kraftig nedbør.

Hvordan gjør du det?

For å kunne spille bingo online, må du gjøre følgende:

  1. Registrer deg: Det gjør du på nett, eller i din lokale hall.
  2. Innskudd: Gjør ditt første innskudd på nett, eller i din lokale hall. Betalingsløsningen over nett er selvsagt trygg med BankID.
  3. Spill på nett: Nå kan du bare sette i gang.

Her viser Ingar Helge Gimle deg hvor enkelt det er å finne frem på siden. En bong er bare et tastetrykk unna.

Samme opplevelsen

Du kommer til å konkurrere mot andre spillere – akkurat som du er vant til. Dette er norske spillere som enten befinner seg i sin lokale hall, eller som også er logget på hjemmefra. Hvem stikker av med premien?

Bingo i Norge hos oss

Vi er blant landets største entreprenører innen bransjen. I 1996 startet vi med to lokaler, nå har vi 35. Vi er en seriøs aktør som følger alle gjeldende forskrifter og regler. Du må være fylt 18 år for å kunne spille hos oss.

Vi er en naturlig møteplass for mange, og det ønsker vi å fortsette med. Enten du møter opp fysisk eller spiller på nett, så er du med på å bidra til lokalsamfunn over hele landet. Sammen støtter vi frivilligheten.

Spill skal være gøy. Kontakt Hjelpelinjen dersom du har problemer med pengespill.

Se oppdaterte åpningstider og finn din nærmeste bingohall her:

Spill bingo på nett!

Nå kan du spille bingo – når og hvor det passer deg.

  • Spill live med spill i hallen
  • Forhåndskjøp til dagens spill
  • Fyll opp spillekortet med vår sikre betalingsløsning