fbpx

Bingo på nett

Vil du spille bingo på nett? OK Bingo forklarer deg hvordan du kan spille hjemmefra.

Å spille med andre spillere er både sosialt og spennende. Samtidig er det er ikke alltid man kan gå i hallen. Heldigvis er det mulig å spille bingo online! Så, hvordan spille bingo på nett?

Hvordan spille bingo på nett i Norge?

Du kan spille online via en norsk bingoside som heter dinbingo.no/ok. Hvordan går du frem for å begynne med bingo på nett? Følg de tre trinnene under.

  1. Registrer deg: Først må du registrere deg. Det gjør du enten på nett, eller i din lokale hall. Velg det som passer best for deg.
  2. Innskudd: Etterpå gjør du første innskudd. Dette kan du også gjøre på nett, eller i din lokale hall. På nett gjør du innskuddet via en trygg betalingsløsning med BankID. Gjør det som passer deg best.
  3. Spill på nett: Du kan nå spille bingo på nett eller forhåndskjøpe bonger.

Bingospill på nett

Når du spiller bingo på nett, prøver vi å gi deg den samme opplevelsen som i hallen. Du spiller på samme spilleplan som i lokalene, og om samme premier. Du kan ta ut gevinst hjemmefra også, og kan da få overført premien til ditt kort eller din bankkonto. Med denne løsningen kan du spille uten å møte opp i hallen. 

Hvorfor bør du velge dinbingo.no?

Dinbingo.no er midt i blinken for norske spillere som bryr seg om hvor overskuddet går. Når du spiller her støtter du de samme lagene og foreningene som du ville støttet i din lokale bingohall. Ved å spille norsk bingo online – som da har fått tillatelse fra Lotteritilsynet – er du trygg på at det kommer nærmiljøet til gode.

Om å spille bingo på nett

Bingo er et av verdens mest populære spill med over 60 millioner aktive spillere verden over. Spillet er sosialt, spennende og morsomt. Det har en lang historie. Faktisk har det røtter som strekker seg helt tilbake til Italia på 1500-tallet. 

Det finnes flere varianter, men reglene er hovedsakelig de samme. Spillerne har en bong med tall som skal fylles ut. Disse er fra 1 til 75. Tilsvarende tall finnes på noen små kuler i en tombola.

En person snurrer denne, trekker en tilfeldig kule og leser opp et tall. Spillerne markerer i bongen om de har dette tallet. Den første til å fylle ut en hel rad har vunnet.

Mange forbinder kanskje først og fremst bingo med spillehaller. Spillet er allikevel veldig likt når du spiller bingo på nett. Under forklarer vi litt om hvordan du gjør det. 

Stor bingobong

Hos dinbingo.no kan du spille bingo på nett med stor bong eller liten bong. Når du spiller med stor bong, får du tre spillefelt (ruter) på skjermen. Hvert felt inneholder 25 tall.

Over hver kolonne står det B, I, N, G eller O. Kolonne B inneholder tall fra 1 til 15. Kolonne I inneholder tall fra 16 til 30. Slik fortsetter det opp til 75. For å få bingo må man ha en hel rad – altså med et tall i Kolonne B, et tall i kolonne I og så videre. 

Man må altså som regel ha fem på rad for å vinne. Riktignok spilles det ofte med såkalte freeplay-bonger. Det betyr at tallet midt på feltet skjult, og fungerer som et “gratistall”. 

Med andre ord får du et tall helt gratis – bingo på denne raden blir da lettere å oppnå. Her trenger du altså bare fire tall. 

Liten bingobong

I noen spill har bongen kun ett spillefelt med 25 tall. Bongen i seg selv er lik som den ovenfor med tanke på kolonner og slikt. Dette spillet kalles ofte “Kvikkbingo”. 

Selve spillet

Man spiller om en vannrett rad av gangen. Etter å ha fått bingo på en rad, spiller man om å to rader. Dette fortsetter til man spiller om fem rader. 

Din beste bong vil alltid bli flyttet opp til øvre venstre hjørne på skjermen. På bongen står det hvor mange tall du mangler til gevinst. Du må få fylle alle radene på et spillefelt (rute på bongen) for å få gevinst. Gevinster utbetales i form av pengepremier og overføres til din spillekonto.

Om oss

OK Bingodrift er en av landets største bingoentreprenører. Selskapet ble etablert i 1996, og vi har hatt stødig vekst siden. Da hadde vi to haller. I dag har vi 35 haller og 125 ansatte. 

Noen av hallene driver vi i samarbeid med andre, men de fleste eier vi selv. Du finner oss i mange byer og steder over hele landet. Du har sikkert sett oss en av hallene våre i ditt nærmiljø. Vi er dessuten leverandør av utstyr og maskiner til andre aktører i bransjen.

Seriøs aktør

For oss er det viktig at vi driver på en profesjonell og seriøs måte. Vi følger alle forskrifter og lover som til enhver tid gjelder. For å spille hos oss, enten det er i hallene eller bingo på nett, må du være fylt 18 år.

Spillehaller over hele landet

Vi har koblet flere spillehaller sammen. På grunn av dette grepet kan spillerne hos oss alltid spille om attraktive premier. Dette, og gode fasiliteter, har gjort oss til en naturlig møteplass for mange. 

Støtter frivillige foreninger

Vi gir årlig rundt 40 millioner kroner til frivillige foreninger. Slik bidrar vi til økt aktivitet innen foreningslivet – noe vi er stolte av. Med andre ord støtter du barn og unge om du spiller bingo på nett via oss. 

 

Spill skal være gøy. Kontakt Hjelpelinjen om du har problemer med pengespill.

Spill bingo på nett!

Nå kan du spille bingo – når og hvor det passer deg.

  • Spill live med spill i hallen
  • Forhåndskjøp til dagens spill
  • Fyll opp spillekortet med vår sikre betalingsløsning

Flere bingohaller