fbpx

Bingo på nett

Spill bingo på nett og vinn flotte premier. OK Bingo lærer deg hvordan du kan spille bingo hjemme fra din egen stue.

Det er både sosialt og spennende å møte andre spillere i bingohallen, men det er ikke alltid det passer å gå ut av huset. Heldigvis er det mulig å spille bingo online. Les videre for å lære hvordan du kan hygge deg med de samme bingospillene på nett, uansett om du spiller fra PC, mobil eller nettbrett. 

Slik spiller du bingo på nett i Norge

Gå inn på Dinbingo.no/OK for å spille bingo på nett, med de samme bonger og regler som du er vant til fra bingohallen. Dinbingo.no er en side for norske bingoaktører med lisens fra Lotteritilsynet som tillater online bingo for norske spillere. Det betyr at du støtter de samme lokale lag og foreninger, som du gjør ved å spille i bingolokalet.

Det er enkelt å komme i gang med å spille bingo på nett:

1. Registrer deg:
Gå inn på Dinbingo.no eller besøk din lokale bingohall, og fyll ut registreringen.

2. Innskudd på konto
Etterpå gjør du ditt første innskudd på spillkontoen din. Dette kan du også gjøre på nett eller i din lokale hall. På nett gjør du innskuddet via en trygg betalingsløsning med BankID.

3. Spill på nett:
Nå er du klar for å spille online bingo eller forhåndskjøpe bonger.

Å spille bingo på nett er like moro som å besøke bingohallen, og du har mulighet til å vinne de samme flotte premiene. Du kan spille både fra PC, mobil eller nettbrett. Besøk Dinbingo.no/OK og velg ditt bingospill for å komme i gang.

Trenger du hjelp til registreringen? Ta kontakt med oss i OK Bingo så hjelper vi deg, eller les mer om hvordan du spiller bingo på nett her.

Bingospill på nett

Når du spiller bingo på nett, prøver vi å gi deg den samme opplevelsen som i bingohallen. Dermed får du en mest mulig autentisk og hyggelig bingoopplevelse, også når du ikke kan møte opp fysisk i hallen.

Du spiller på samme spilleplan som i bingolokalene, og om samme premier og bonuser. Du kan også ta ut gevinster hjemmefra, og få overført penger til konto – både spill- og bankkonto. Med denne løsningen kan du enkelt spille online uten å møte opp i hallen. 

Hvorfor bør du velge Dinbingo.no?

Dinbingo.no er midt i blinken for norske spillere som bryr seg om hvor overskuddet går. Når du spiller her støtter du de samme lagene og foreningene som du ville støttet i din lokale bingohall. 

Ved å spille norsk bingo online – som da har fått tillatelse fra Lotteritilsynet – er du trygg på at det kommer nærmiljøet til gode

 

Spill Bingo

Bingo er enkelt å lære seg og morsomt for alle. Det er mulig å spille gratis bingospill hvor du ikke vinner penger eller gevinster. Ønsker du å vinne ekte penger eller andre premier, koster det penger å spille bingo, også online.

 

Online Bingo

Med internett og ny digital teknologi er det mulig å kose seg med de samme bingospillene, uansett hvor du befinner deg. Du kan spille fra PC, mobil eller nettbrett, og du får mulighet til å vinne samme bonuser og premier, som ekte penger, ferieturer eller lignende.

 

Spille gratis Bingo

Det er mulig å spille gratis bingo. Dersom du aldri har spilt bingo online før kan det være lurt å spille noen runder gratis slik at du lærer deg reglene, uten å sette inn ekte penger. Når du føler deg trygg på spillet, kan du gjøre et innskudd på spillkontoen.

 

Om å spille bingo på nett

Bingo er et av verdens mest populære spill med over 60 millioner aktive spillere verden over. Spillet er sosialt, spennende og morsomt. Det har en lang historie. Faktisk har det røtter som strekker seg helt tilbake til Italia på 1500-tallet. 

Det finnes flere spennende varianter av bingo, men reglene er hovedsakelig de samme. Spillerne har en bong med tall som skal fylles ut. Disse er fra 1 til 75. Tilsvarende tall finnes på noen små kuler som blandes i en tombola.

En person snurrer denne, trekker en tilfeldig kule og leser opp et tall. Spillerne markerer i bongen om de har dette tallet. Den første til å fylle ut en hel rad har vunnet, og roper “BINGO”. 

Mange forbinder kanskje først og fremst bingo med spillehaller. Spillet er allikevel veldig likt når du spiller bingo på nett. Under forklarer vi litt om hvordan du gjør det.

Les også: Norsk bingo

Stor bingobong

Hos Dinbingo.no kan du spille bingo på nett med stor bong eller liten bong. Når du spiller med stor bong, får du tre spillefelt (ruter) på skjermen. Hvert felt inneholder 25 tall.

Over hver kolonne står det B, I, N, G eller O. Kolonne B inneholder tall fra 1 til 15. Kolonne I inneholder tall fra 16 til 30. Slik fortsetter det opp til 75. For å få bingo må man ha en hel rad – altså med et tall i Kolonne B, et tall i kolonne I og så videre. 

Man må altså som regel ha fem på rad for å vinne. Riktignok spilles det ofte med såkalte freeplay-bonger. Det betyr at tallet midt på feltet skjult, og fungerer som et “gratistall”. 

Med andre ord får du et tall helt gratis – bingo på denne raden blir da lettere å oppnå. Her trenger du altså bare fire tall.

Liten bingobong

I noen spill har bongen kun ett spillefelt med 25 tall. Bongen i seg selv er lik som den ovenfor med tanke på kolonner og slikt. Dette spillet kalles ofte “Kvikkbingo”.

Selve spillet

Man spiller om en vannrett rad av gangen. Etter å ha fått bingo på en rad, spiller man om å to rader. Dette fortsetter til man spiller om fem rader.

Din beste bong vil alltid bli flyttet opp til øvre venstre hjørne på skjermen. På bongen står det hvor mange tall du mangler til gevinst. Du må få fylle alle radene på et spillefelt (rute på bongen) for å få gevinst. Gevinster utbetales i form av pengepremier og overføres til din spillekonto.

Om Oss

OK Bingodrift er en av landets største bingoentreprenører. Selskapet ble etablert i 1996, og vi har hatt stødig vekst siden. Da hadde vi to haller. I dag har vi 35 haller og 125 ansatte. 

Noen av hallene driver vi i samarbeid med andre, men de fleste eier vi selv. Du finner oss i mange byer og steder over hele landet. Du har sikkert sett oss en av hallene våre i ditt nærmiljø. Vi er dessuten leverandør av utstyr og maskiner til andre aktører i bransjen.

Seriøs aktør

For oss er det viktig at vi driver på en profesjonell og seriøs måte. Vi følger alle forskrifter og lover som til enhver tid gjelder. For å spille hos oss, enten det er i hallene eller bingo på nett, må du være fylt 18 år.

Spillehaller over hele landet

Vi har koblet flere spillehaller sammen. På grunn av dette grepet kan spillerne hos oss alltid spille om attraktive premier. Dette, og gode fasiliteter, har gjort oss til en naturlig møteplass for mange.

Støtter frivillige foreninger

Vi gir årlig rundt 40 millioner kroner til frivillige foreninger. Slik bidrar vi til økt aktivitet innen foreningslivet – noe vi er stolte av. Med andre ord støtter du barn og unge om du spiller bingo på nett via oss.

Spill skal være gøy. Kontakt Hjelpelinjen om du har problemer med pengespill.

Spill bingo på nett!

Nå kan du spille bingo – når og hvor det passer deg.

 • Spill live med spill i hallen
 • Forhåndskjøp til dagens spill
 • Fyll opp spillekortet med vår sikre betalingsløsning

Spill bingo på nett

Ulike bingospill

Finn spillet du leter etter her:

 • Trafikklys
 • Ball x10
 • Fenrisulven
 • Skattekista
 • Kvikkis

Spill bingo på nett

Stor bingobong

En stor bong gir deg tre store spilleruter på skjermen, og hver rute inneholder 25 tall. Tallene fordeler seg slik:

 • Kolonne B inneholder tall fra 1-15
 • Kolonne I inneholder tall fra 16-30
 • Kolonne N inneholder tall fra 31-45
 • Kolonne G inneholder tall fra 46-60
 • Kolonne O inneholder tall fra 61-75

For å få bingo her må du ha fem på rad, altså et tall i hver kolonne. Tallet på midten fungerer som en joker og gir deg et “gratis” tall på den midterste raden.

Spill bingo på nett

Liten bingobong

Velger du å spille med liten bong, ser du kun én spillerute med 25 tall på skjermen. Utover dette er spillet akkurat som forklart ovenfor, bortsett fra at det går raskere. Vi kaller dette spillet noen ganger for “Kvikkbingo” eller “Kvikkis”.

Spill bingo på nett

Bingo Online

Norsk bingo online fungerer akkurat som bingo i spillehallen. Du får samme moro, samme bonus, samme mulighet til gevinst og følger de samme regler, samtidig som du sitter trygt hjemme i din egen stue.

Spill bingo på nett