fbpx

Bingo spill

Hos oss finner du flere spennende bingo-spill. Du er velkommen til oss – i hallene våre eller på nett.

Bingo er kjent og kjært verden over, og har 60 millioner aktive spillere. Over årene har det utviklet seg flere ulike typer bingo-spill. Hos oss er du hjertelig velkommen til å prøve et eller flere av dem i våre haller. Du kan også prøve ulike varianter på nett. 

Er du en norsk spiller som ser etter noe morsomt, sosialt og spennende? Da bør du besøke oss. Vi driver med norsk bingo online og i hall for norske spillere. Du finner oss over hele landet.

Grunnreglene

Den første typen dukket opp i Italia på 1500-tallet. Siden den gang har reglene utviklet seg, og det finnes flere varianter. I den britiske versjonen bruker man 75 kuler, mens i den amerikanske bruker man 90 kuler. Grunnreglene er allikevel ellers ganske like.

Alle som er med får hver sin bong. Denne inneholder tall som skal fylles ut. Tallene finner man også på kuler i en tombola. Disse er enten fra 1 til 75, eller fra 1 til 90 – det avhenger av hva slags type bingo-spill man er med på. 

Tombolaen snurres rundt av en person. Den som snurrer trekker en tilfeldig kule, og leser opp tallet som står på den. Dersom du har tallet, noterer du dette på bongen. Vinneren er den som først fyller ut en rad.

Ulike typer bingo-spill

I våre haller finner du en rekke ulike bingo-spill. Alle vil garantert finne en variant de liker. Under gir vi et kjapt innblikk i noen av typene. Husk å sjekke planen til din lokale hall.

Kvikkis

Dette er varianten for deg som liker fart og spenning. Her selger vi kun bonger for 10 kroner. Disse er små og blir lest opp raskt. Man konkurrerer om et helt brett.

Ball X 10

Dette er varianten for deg som synes det er spennende å ikke vite nøyaktig hva som er i potten. Her er gevinsten nemlig ti ganger det tallet man vant på. Dersom dette tallet er 54, får man altså 540 kroner. 

Skattekista

Denne varianten gir enda mer spenning enn vanlig. Her får vinneren av 5 rader åpne en luke. Disse lukene har tallene 1 til 12. Bak lukene ligger det gevinster.

Fenrisulven

I denne varianten konkurrerer du både med din egen hall og med resten av landet. Her er det nemlig forskjellige jackpotter. Det er en lokal pott og en “nasjonal” pott. Sistnevnte går på alle hallene våre. 

Flere bingo-spill på nett

Du finner enda flere muligheter om du vil spille bingo på nett. Besøk dinbingo.no/ok for å spille online om ekte penger hos din lokale hall. 

På nett kan du spille to varianter: stor bong eller liten bong. Stor bong betyr at du får tre ruter på skjermen din. Liten bong er kun én rute, og dette er derfor en raskere variant. 

Hver rute har 25 tall. Man konkurrerer om en vannrett rad av gangen, og fortsetter frem til det står om fem rader. For å få gevinst må man fylle ut en hel rute. 

Noen ganger bruker vi “freeplay-bonger”. Her slipper du å fylle inn det midterste feltet. Da er det mye lettere å fylle ut radene og rutene dine. Det er nesten som å spille gratis bingo.

Spill bingo på nett!

Nå kan du spille bingo – når og hvor det passer deg.

  • Spill live med spill i hallen
  • Forhåndskjøp til dagens spill
  • Fyll opp spillekortet med vår sikre betalingsløsning

Flere bingohaller