fbpx

Bingospill

Hos oss finner du mange spennende varianter av bingo. Spill på nett eller besøk en av hallene våre for å møte andre spillere over samme bingospill. Du er alltid velkommen, uansett hvor du spiller!

Bingo er kjent og kjært verden over, og har i dag over 60 millioner aktive spillere. Over årene har det utviklet seg flere ulike typer bingospill. OK Bingo har hyggelige bingohaller over hele landet, hvor du kan spille bingo i mange forskjellige varianter – alt fra lynvarianten “Kvikkis” til det populære spillet “Fenrisulven” hvor du spiller mot spillere over hele landet.

Du kan også prøve de ulike variantene som online bingo. Spill på nett hjemmefra din egen stue, og få mulighet til å vinne de samme premiene.

Spill bingo online

Er du en norsk spiller som ser etter noe morsomt, sosialt og spennende? Da bør du besøke oss. Vi har bingohaller fordelt over hele landet, i tillegg til norsk bingo online. Overskuddet fra bingospill på nett går til de samme lag og foreninger som du ville ha støttet i din lokale bingohall.

Hvordan spille ulike bingovarianter?

Den første typen dukket opp i Italia på 1500-tallet. Siden den gang har reglene utviklet seg, og det finnes mange ulike varianter. I den britiske versjonen bruker man 75 kuler, mens i den amerikanske bruker man 90 kuler. Grunnreglene er allikevel ellers ganske like.

Grunnleggende regler

Alle som er med får hver sin bong. Denne inneholder tall som skal fylles ut. Tallene finner man også på kuler i en tombola. Disse er enten fra 1 til 75, eller fra 1 til 90 – det avhenger av hva slags type bingospill man er med på.

Tombolaen snurres rundt av en person. Den som snurrer trekker en tilfeldig kule, og leser opp tallet som står på den. Dersom du har tallet, noterer du dette på bongen. Vinneren er den som først fyller ut en rad.

Bingo – spill ulike typer

I våre haller finner du en rekke ulike spilleplaner. Alle vil garantert finne en bingovariant de liker. Under gir vi et kjapt innblikk i noen av typene. Husk å sjekke planen til din lokale hall.

 

Kvikkis

Dette er varianten for deg som liker fart og spenning. Her selger vi kun bonger for 10 kroner. Disse er små og blir lest opp raskt. Man konkurrerer om et helt brett.

 

Ball X 10

Dette er varianten for deg som synes det er spennende å ikke vite nøyaktig hva som er i potten. Her er gevinsten nemlig ti ganger det tallet man vant på. Dersom dette tallet er 54, får man altså 540 kroner.

 

Skattekista

Denne varianten gir enda mer spenning enn vanlig. Her får vinneren av 5 rader åpne en luke. Disse lukene har tallene 1 til 12. Bak lukene ligger det gevinster.

 

Fenrisulven

I denne varianten konkurrerer du både med din egen hall og med resten av landet. Her er det nemlig forskjellige jackpotter. Det er en lokal pott og en “nasjonal” pott. Sistnevnte går på alle hallene våre.

Prøv ulike bingobrett fra PC, mobil eller nettbrett

Du finner enda flere muligheter om du vil spille bingo på nett. Besøk dinbingo.no/ok for å spille online om ekte penger hos din lokale hall. Da støtter du de samme lag og foreninger som du ville ha gjort ved et fysisk besøk i hallen. 

Første gang du skal spille onlinebingo på nett, må du registrere deg. Det gjør du slik:

 

1. Registrer deg:

Gå inn på Dinbingo.no eller besøk din lokale bingohall, og registrer informasjon i ditt bingokort.

 

2. Innskudd på konto

Etterpå gjør du ditt første innskudd på spillkontoen din. Velg så mye du ønsker. Dette kan du også gjøre på nettet eller i din lokale hall. På nettet gjør du innskuddet via en trygg betalingsløsning med BankID.

 

3. Spill på internett:

Nå er du klar for å spille onlinebingo eller forhåndskjøpe et antall bonger.

Å spille onlinebingo er like moro som å besøke bingohallen, og du har mulighet til å vinne de samme flotte premiene. Du kan spille både fra PC, mobil eller nettbrett. Besøk Dinbingo.no/OK og velg ditt bingospill for å komme i gang.

Flere bingospill online

På nettet kan du spille to varianter: Stor bong eller liten bong. Stor bong betyr at du får tre ruter på skjermen din. Liten bong er kun én rute, og dette er derfor en raskere variant.

Hver rute har 25 tall. Man konkurrerer om å få én vannrett rad av gangen, og fortsetter frem til det står om fem rader. For å få gevinst må man fylle ut en hel rute.

Noen ganger bruker vi “freeplay-bonger”. Her slipper du å fylle inn det midterste feltet. Da er det mye lettere å fylle ut radene og rutene dine. Det er nesten som å spille gratis bingo, og veldig moro.

Test onlinebingo!

Nå kan du spille bingo – når og hvor det passer deg.

  • Spill live med spill i hallen
  • Forhåndskjøp til dagens spill
  • Fyll opp spillekortet med vår sikre betalingsløsning

Spill bingo på nett

Ulike bingospill

Finn spillet du leter etter her:

  • Trafikklys
  • Ball x10
  • Fenrisulven
  • Skattekista
  • Kvikkis

Spill bingo på nett

Chat med andre onlinespillere

I bingohallen møter du andre spillere, men du kan også chatte med de på nettet. Dette er morsomt og hyggelig, og helt gratis for registrerte spillere. Velg bingospill Fenrisulven for å spille mot spillere fra hele landet!

Spill bingo på nett

Spill bingo online
Først må du registrere deg