fbpx
Elverum Bingo
Åpningstider
Mandag: 10:00 – 22:00
Tirsdag: 10:00 – 22:00
Onsdag: 10:00 – 22:00
Torsdag: 10:00 – 22:00
Fredag: 10:00 – 22:00
Lørdag: 10:00 – 17:00
Sondag: 12:00 – 20:00
Kontaktinformasjon
Telefon: 951 20 080
elverum@okbingo.no
Adresse
Elvarheimgata 4 2406 Elverum
Spilleplan
Last ned spilleplan (PDF)

Velkommen til vårt hyggelige bingolokale i Elverum. Her kan du kose deg med morsomme bingospill, og treffe andre bingoentusiaster i trygge omgivelser.

I nærheten av Lillehammer

Bor du i nærheten av Lillehammer er Elverum Bingo din nærmeste bingohall. Her har vi hyggelige lokaler og spennende spilleplaner hver dag.

Bingo er et av verdens mest populære spill, og det er mange i Norge som er glad i å spille. Derfor har OK Bingo mange flotte fasiliteter over hele landet. Du finner oss i mange norske byer og tettsteder, hvor vi er en naturlig del av nærmiljøet og en samleplass for alle som bor i nærheten.

OK Bingo tilbyr også bingo på nett. Velger du å spille på nett følger du den samme spilleplanen som i bingohallen, og overskuddet går til lokale lag og foreninger. Dermed er du med på å støtte en god sak, samtidig som du har det moro – alt fra komforten av din egen stue.

Velkommen til spennende bingo i Elverum, Lillehammer og Hamar!

Elverum bingo

Hos OK Bingo i Elverum tilbyr vi alle de mest populære spillene våre, blant annet Røvern, Børsen, Trafikklys og Kvikkis. Dette er morsomme varianter av det klassiske spillet, som er enkle å lære seg for alle som kan grunnspillet.

Vi har selvfølgelig en hyggelig betjening på plass i Elverum som kan hjelpe deg med reglene, og som selger spillkort på stedet. Til oss trenger du egentlig bare ta med deg godt humør, så ordner vi resten.

Slik finner du oss

Elverum bingo har adresse ​​Elvarheimgata 4 2406 Elverum. Vi ligger sentralt plassert slik at det er enkelt å komme seg hit, uansett om du kommer fra Lillehammer eller Hamar, og selvsagt også for deg som bor i Elverum.

Åpent hver dag – velkommen til OK Bingo Elverum.

Flere bingohaller