fbpx
Ski Storsenter Bingo
Åpningstider
Mandag: 10:00 – 22:00
Tirsdag: 10:00 – 22:00
Onsdag: 10:00 – 22:00
Torsdag: 10:00 – 22:00
Fredag: 10:00 – 22:00
Lørdag: 10:00 – 17:00
Sondag: 12:00 – 20:00
Kontaktinformasjon
Telefon: 951 22 853
ski@okbingo.no
Adresse
Jernbanesvingen 6 1400 Ski Ski Storsenter
Spilleplan
Last ned spilleplan (PDF)

OK Bingo på Ski Storsenter

Har du lyst til å spille bingo i Ski bør du komme til OK Bingo på Ski Storsenter. Hos oss er det hyggelig og morsomt, og du kan vinne mange flotte premier.

Velkommen hit til oss!

Ski Storsenter bingo

Du finner OK Bingo på Ski Storsenter med adresse Jernbanesvingen 6, 1400 Ski. Det er enkelt å komme seg hit med både bil, offentlig transport og på beina.

Her finner du flere butikker og restauranter, i tillegg til kino, bowling, bibliotek, helsesenter og hotell. Det er gratis parkering på senteret.

Spill bingo og vinn flotte premier

OK Bingo er en av Norges største bingoentreprenører, med spillehaller fordelt over hele landet. I tillegg er vi leverandør av utstyr og maskiner til andre aktører i bransjen. Vi tilbyr også bingo på nett.

Støtt lokale lag og foreninger

OK Bingo har godkjenning av Lotteritilsynet, og overskuddet vårt går til frivillige lag og foreninger i lokalmiljøet. Hvert år deler vi ut rundt 40 millioner!

Dersom du kommer og spiller i et av våre casinoer er du med på å støtte en god sak. I tillegg kan du ha det moro, delta i spennende konkurranser, vinne flotte premier og møte andre bingospillere. Mer moro blir det ikke!

Våre spillehaller: Ski Storsenter bingo

Alle våre spillehaller er innredet lyst og hyggelig, med godt renhold og trygge omgivelser. Du finner Ski Storsenter bingo i underetasjen, like ved Thansen og Allsport & Fashion.

Parker i underetasjen, så er det kun en kort spasertur til oss. Det er gratis parkering på Ski Storsenter.

Du kan også spille bingo på nett

Noen ganger passer det best å spille bingo på nett. Vi tilbyr online bingo på dinbingo.no/OK, hvor du enkelt logger deg inn når du vil spille hjemmefra. Når du spiller bingo på nett får du akkurat den samme opplevelsen som i hallen, inkludert mulighet til å vinne de samme premiene, men fra komforten av din egen stue.

Vår online bingo er godkjent av Lotteritilsynet, og du støtter de samme lokale lag og foreninger som du gjør fra et av våre bingolokaler – for eksempel Ski Storsenter bingo.

Velkommen til Ski Storsenter bingo!

Flere bingohaller